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Exploiting the explosion of information associated with whole genome sequencing to tackle Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) in global food production systems.

Franz, E., Delaquis, P.J., Morabito, S., Beutin, L., Gobius, K., Rasko, D.A., Bono, J., French, N., Osek, J., Lindstedt, B., Muniesa, M., Manning, S., LeJeune, J.T., Callaway, T.R., Beatson, S., Eppinger, M., Dallman, T., Forbes, K.J., Aarts, JH., Pearl, D.L., Gannon, V.P.J., Laing, C.R., et Strachan, N.J.C. (2014). « Exploiting the explosion of information associated with whole genome sequencing to tackle Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) in global food production systems. », International Journal of Food Microbiology, 187, p. 57-72. doi : 10.1016/j.ijfoodmicro.2014.07.002  Accès au texte intégral (en anglais seulement)

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